Ammattitaitoinen ja luotettava yhteistyökumppani

Toiminta

Yhtiömme on erikoistunut valmisbetonin valmistamiseen ja siihen liittyvien palveluiden tarjoamiseen. Erikoisosaamiseksemme voisi mainita siirrettävät projektitehtaamme, jotka ovat vuosien varrella toimineet useissa suurissa projekteissa, kuten pohjoisen vesivoimalahankkeissa ja kultakaivoksella.

Tytäryhtiömme Napapiirin Betoni Oy valmistaa betonielementtejä, harkkoja, ympäristötuotteita, kunnallisteknisiä betonituotteita sekä valmisbetonia Rovaniemellä sijaitsevalla tehtaallaan. Toinen tytäryhtiömme JA-KO Betoni Oy toimii Kokkolan, Pietarsaaren ja Seinäjoen alueella valmistaen valmisbetonin lisäksi mm. kaivonrenkaita, betonipainoja, pylväsjalustoja sekä muita ympäristötuotteita.

Ruskon Betoni Oy:lle ja sisaryhtiö KiBe Oy:lle on myönnetty ISO 9001-, ISO 14001- sekä OHSAS 18001 – sertifikaatit. Kaikki tehtaamme kuuluvat Kiwa Inspecta Sertifiointi tarkastustoiminnan piiriin.

Ruskon Betoni avasi  Hollolaan Euroopan nykyaikaisimman betonituotetehtaan kesällä 2012. Tehtaalla valmistetaan EK-putkia ja -kaivoja.

EU myönsi avustusta Hollolan tehdasyksikön laitehankintoihin.