Hae meille Mylläri-Laborantiksi

Haemme MYLLÄRI-LABORANTTEJA Ruskon Betoni Oy:n valmisbetonin tuotantotiimiin vakinaiseen työsuhteeseen. Paikkoja on avoinna Oulussa ja Raahessa. Mikäli olet valmis reissutyöhön, niin sinulla on mahdollisuus työllistyä myös projektiluontoisiin töihin siirrettävillä betoniasemilla esim. tuulivoimaprojekteissa. Osallistut työssäsi monipuolisesti valmisbetonitehtaan kaikkiin prosesseihin kuten betonin valmistukseen, tehtaan laadunvalvonnan toteuttamiseen ja huolto- ja kunnossapitotoimiin. Työt tehdään pääsääntöisesti ns. virka-aikoina, mutta kausivaihteluista ja projektiluontoisista töistä johtuen töitä voi olla myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin.

Tehtävässäsi vaaditaan rauhallisuutta, joustavuutta ja paineensietokykyä. Tärkeintä työssä on oikea asenne, huolellisuus ja kiinnostus alaa kohtaan. Mylläri-laborantin koulutus katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa voimme järjestää koulutuksen. Täysi-ikäisyys ja ajokortti ovat tehtävässä välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän sekä mukavan työyhteisön. Tule osaksi Ruskon Betonin hienoa tarinaa, kasvamaan ja kehittymään kanssamme. Toimintamme perustana on upea henkilöstömme ja aito yhdessä tekemisen meininki. Supervoimanamme on uteliaisuus oppia uutta ja kehittyä. Meillä olet kuin kotonasi. ”Tehdään yhdessä hyvää!”

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 20.2.2022 osoitteeseen: rekry@ruskonbetoni.fi otsikolla ”Mylläri-laborantti”. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat Raaheen alueen tehtäviin liittyen aluepäällikkö Jaakko Mäkelä p. 0400 173 541 jaakko.makela@ruskonbetoni.fi. Oulun alueen tehtäviin ja projektiluontoisiin töihin liittyen aluepäällikkö Janne Väänänen, p. 044 278 8708, janne.vaananen@ruskonbetoni.fi