arvot_slide.jpg

Laatu

Tinkimätön laatu on avaintekijämme

Laatu merkitsee sitä, että toimitamme normien ja asiakkaan tarpeen mukaista tuotetta. Omalla toiminnalla pyritään minimoimaan odottamattomat tilanteet ja varmistamaan, että myös sisäinen yhteistyö sujuu kitkatta.

Ruskon Betoni Oy käyttää aina uusinta, ensiluokkaista betoniteknologiaa. Juuritasolta lähtevään laatuumme kuuluu että kaikki raaka-aineemme ovat huippulaatuisia. Tarkkailemme aktiivisesti eri raaka-ainemateriaalien laatua jokapäiväisessä toiminnassamme. Laadukkailla materiaaleilla ja asiantuntevan henkilökuntamme avulla saamme toimitettua ensiluokkaista tuotetta asiakkaidemme vaativimpienkin toiveiden mukaan.

Jokapäiväisen laadunvalvonnan lisäksi suoritamme laadunvalvontaa asiakkaan pyynnöstä myös työmaalla. Pääkaupunkiseudulla käytössämme on oma mobiili laadunvalvontayksikkömme, jolta hoituu mm. ilmamäärän mittaukset, data loggerien luku sekä teräskuitumäärien mittaukset.
Henkilökuntamme koostuu suurelta osin pitkäaikaisista työntekijöistä, joita koulutamme jatkuvasti ja joiden ammattitaitoon voimme joka tilanteessa luottaa. Myös alihankkija verkostomme koostuu pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista, jotka ovat osa ”perhettä” ja joiden hyvinvointi on myös meille tärkeää.Jatkuvasti muuttuvat normit ym. määräykset aikaansaavat sen, että henkilökunnan on pysyttävä mukana alan kehityksessä. Jatkuvalla henkilökunnan kouluttamisella varmistamme sen, että viimeisin tieto ja osaaminen betoniasioissa ovat aina asiakkaidemme käytettävissä.

Tehokkaan huolto- ja kunnossapitojärjestelmämme ansiosta tehtaamme ja kalustomme pysyy nykyaikaisena ja toimintavarmana. Käytettävissämme on laaja ja monipuolinen pumppauskalusto, josta varmasti löytyy sopiva väline kaikkiin kohteisiin

Ruskon Betoni Oy:lle ja KiBe Oy:lle myönnetty ISO 9001- sertifikaatti kertoo laadukkaasta toiminnasta.

Sertifikaatteja
iso sertifikaatit

ek-putket