arvot_slide.jpg

Ympäristö

Ympäristöystävällinen – luonnollisesti

Ympäristöystävällisyys on toimintamme avaintekijä ja tärkeä osa yrityksemme imagoa. Pyrimme ekologisuuteen kaikissa prosesseissamme ja tahdomme minimoida ympäristöllemme kohdistuvat rasitukset. Pääkaupunkiseudulla käytössämme on modernit ympärivuotiset ylijäämäbetonin käsittelylaitokset, joissa betonista pestään kiviaines uusiokäyttöön ja vesi palautuu valmistusprosessiin. Näin ylijäämäbetoni saadaan hyötykäyttöön ja betonijätettä ei synny. Pyrimme jokapäiväisessä toiminnassamme vähentämään kokonaistuotannon päästöjä. Betoniasemamme on sijoitettu niin, että materiaalivirta jatkaa eteenpäin.  Näin vältämme turhaa edestakaisin ajoa ja liikenteen aiheuttama kuormitus saadaan minimoiduksi.

Talviaikaan kiviainesta ja prosessivettä lämmitetään tehokkaasti turbolämmitystekniikalla, jolla varmistamme tehokkuudet sekä korkean hyötysuhteen lämmityksessä.

Ruskon Betoni Oy:lle ja KiBe Oy:lle myönnetty ISO 14001- sertifikaatti kertoo ympäristöystävällisestä toiminnasta. Vantaan tehtaallemme myönnettiin ERMCO:n kansallinen ympäristöpalkinto Sevillassa kesäkuussa 2007.

Sertifikaatteja
iso sertifikaatit

ek-putket